Lindsay De Bolle laat in haar hart kijken: "Ik heb er echt een heilige schrik voor" Buitenland
Buitenland

Lindsay De Bolle laat in haar hart kijken: "Ik heb er echt een heilige schrik voor"

Lindsay De Bolle laat in haar hart kijken: "Ik heb er echt een heilige schrik voor"

Lindsay De Bolle, de zus van zanger Christoff en zelf zangeres, maakt zich veel zorgen over haar toekomst. Dat vertelt ze in een gesprek met Primo.

"Meer dan vroeger, ja. Ik lig daarvan wakker. Letterlijk. Sinds mijn dochter Lisa-Marie er is, ben ik op dat vlak helemaal veranderd. Ik ben sinds haar geboorte helemaal anders gaan denken. Over alles. Ook over de dood bijvoorbeeld. Daar heb ik tegenwoordig echt een heilige schrik voor", zo vertelt Lindsay.

"Vroeger leefde ik er maar op los. Ik stond daar op geen enkel moment bij stil. Maar “Wat als ik ziek word?”, “Wat als ik er niet meer ben?”, “Wat als mijn ouders er niet meer zijn?” zijn vragen die ik me tegenwoordig echt veel stel", aldus Lindsay.

Overbescherming

"Als je kinderen hebt, verandert je leven”, zeggen mensen altijd. Ik geloofde daar vroeger niets van. Maar het is echt waar. Ik trek me alles veel meer aan dan vroeger. Als ik berichten lees of hoor, van mensen die hun kind hebben verloren, dan ben ik daar echt kapot van. Maar ik besef dat ik er maar beter niet té veel aan denk, anders ga je je kind overbeschermen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws