Zaterdag 10 Augustus 2019 - 19:00   I   Foto: Vier  I   door Redactie

Chey uit 'Love Island' komt met zeer treurig verhaal: "Waarom begrijpen de mensen dat niet?"

Chey uit 'Love Island' komt met zeer treurig verhaal:

Chey uit 'Love Island' heeft het niet makkelijk. Op Instagram deelt ze haar verhaal, hoe ze steeds overladen wordt door negatieve berichten.

 "‘Nep’ is één van de stempels die ik heb gekregen door mijn deelname aan een tv-programma", legt ze uit. "Natuurlijk mag iedereen zijn mening uiten, maar wat ik jammer vind is dat er veel mensen zijn die niet begrijpen dat tv niet altijd de realiteit weergeeft. Er worden circa 40 minuten uitgezonden van 24 uur waarin het niet altijd mogelijk is om alle gebeurtenissen in de juiste context te plaatsen."

"Ik heb door de jaren heen een dikke huid gekregen dus de negativiteit raakt mijzelf niet echt meer maar dit geldt niet voor iedereen. Vrijwel iedereen is wel eens uitgescholden", verklaart Chey. "Stel je voor dat je iedere dag aanhoort dat er iets mis met je is. Sommigen zien daardoor het leven niet meer zitten." 

Dit bericht bekijken op Instagram

‘FAKE’ is één van de stempels die ik heb gekregen door mijn deelname aan een tv programma. Natuurlijk mag iedereen zijn mening uiten, maar wat ik jammer vind is dat er veel mensen zijn die niet begrijpen dat TV niet altijd de realiteit weergeeft. Er worden ca. 40 minuten uitgezonden van 24 uur waarin het niet altijd mogelijk is om alle gebeurtenissen in de juiste context te plaatsen. Ik heb door de jaren heen een dikke huid gekregen dus de negativiteit raakt mijzelf niet echt meer maar dit geldt niet voor iedereen. Vrijwel iedereen is wel eens uitgescholden. Stel je voor dat je iedere dag aanhoort dat er iets mis met je is. Sommigen zien daardoor het leven niet meer zitten. Op 13 jarige leeftijd ben ik iemand verloren die dicht bij mij stond. Deze persoon werd enorm gepest en heeft zichzelf van het leven beroofd. Dit is inmiddels al vele jaren geleden maar toch gebeurt zelfdoding als gevolg van (online) pesten helaas nog vaak genoeg. Stel dat iemand die jij hebt gepest zelfmoord pleegt.. Zou je het jezelf dan ooit kunnen vergeven? Ik hoop dat ik pesters hiermee aan het denken zet. 💭 #FXCKSTEMPELS

Een bericht gedeeld door Chey Baby (@cheyciani) op

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Love Island  I  showbizz  I  wtf