Amerikaase miljardair Jeffrey Epstein, verdacht van grootschalig kindermisbruik, pleegt zelfmoord Buitenland
Buitenland

Amerikaase miljardair Jeffrey Epstein, verdacht van grootschalig kindermisbruik, pleegt zelfmoord

Amerikaase miljardair Jeffrey Epstein, verdacht van grootschalig kindermisbruik, pleegt zelfmoord

De Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein, die verdacht wordt van seksueel misbruik van jonge meisjes, heeft zelfmoord gepleegd in zijn cel. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.

De man werd al in de gaten gehouden in het kader van zelfmoordpreventie. De 66-jarige Epstein zat in de gevangenis in afwachting van zijn proces rond het misbruik van tientallen minderjarigen. Sommige meisjes zouden niet ouder dan 14 jaar zijn geweest. Hij riskeerde een celstraf tot 45 jaar.

Eind vorige maand werd hij al eens bewusteloos gevonden in zijn cel met verwondingen aan zijn nek. Sindsdien werd hij extra in de gaten gehouden. Tien jaar geleden sloot Epstein al eens een deal met justitie. Hij bekende dat hij klanten aanbracht voor minderjarige prostituties. Hij kon toen een federaal proces verhinderen en zat een celstraf van dertien maanden uit in een vrij los regime.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws