Zondag 11 Augustus 2019 - 07:00   I   Foto: Facebook  I   door Redactie

Zeer emotioneel van verongelukte Stacey (14) in Turnhout: "Dat ik jouw stem niet meer zou horen, drong diep tot me door"

In de aula van het crematorium in Turnhout is zaterdag afscheid genomen van de 14-jarige Stacey. Zij kwam vorige week zondag om het leven in Beerse na een verkeersongeval.

Zeer emotioneel van verongelukte Stacey (14) in Turnhout:

Het crematorium zat afgeladen vol met getuigenissen van familie, vriendjes en klas-en clubgenoten. Haar klasgenootje en hartsvriendin Chelsea vernam maandag het nieuws. “Ik had ineens mijn maatje verloren. Dat ik jouw stem nooit meer zou horen, drong diep tot me door. Jij was er altijd voor mij, in goede en slechte momenten. Jij zag altijd het positieve in alles. Die grote lach op jouw gezicht maakte iedereen op slag gelukkig", citeert Het Nieuwsblad haar.

De dag voor het fatale ongeluk was Stacey nog een mooi bruidsmeisje op het huwelijk van haar moeder. "Zaterdag was de mooiste dag van mijn leven”, zei mama Stephie. “Eindelijk de juiste man aan mijn zijde en een dochter die fier op me was. Jij bent mijn zon, mijn hemel, mijn hart. Ik weet echt niet hoe ik een dag zonder jou moet. Ik hou van je, mijn lieve kleine meid. Slaap zacht.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Turnhout  I  Beerse  I  n365