Zondag 11 Augustus 2019 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Ophefmakende onthullingen over seksleven van Michael Jackson en Lisa Marie Presley

Ophefmakende onthullingen over seksleven van Michael Jackson en Lisa Marie Presley

Een voormalige meid van Michael Jackson heeft in The Sun zeer opvallende onthullingen gedaan over het seksleven van Jackson. Volgens haar gebruikte de zanger zijn vrouw Lisa Presley enkel voor de schijn en nodigde hij achter haar rug jonge metgezellen uit.

Volgens Lisa heeft zij met Michael gedurende haar huwelijk wel degelijk een goed seksleven gehad. Ze vertelde daar ook behoorlijk open over. Zo hadden ze volgens haar het liefst staand seks.

Adrian McManus was vier jaar lang dienster bij Michael Jackson en gelooft niets van die verhalen. “Van wat ik me herinner, heeft Lisa Marie nooit overnacht in zijn privé-slaapkamer. Niet een keer ben ik Michaels slaapkamer binnengelopen en zag ik hen in bed of gewoon samen wat rondhangen", zegt Adrian.

Jonge jongens

Volgens de dienster arriveerden er wel geregeld jonge jongens om Michael gezelschap te houden. Zijn aandacht was alleen voor hen. Ik kan zien waarom dit huwelijk een hoax zou zijn geweest”, zegt Adrian. “We moeten niet uit het oog verliezen wat er toen net gebeurd was.”

Imago

"Michael had net een overeenkomst gesloten met Jordie Chandler (die hem beschuldigde van seksueel misbruik toen hij pas 13 jaar oud was, red.), en zijn imago was aangetast. Een huwelijk met een bekende vrouw, een van de meest gewilde vrouwen ter wereld, kwam dus precies op het juiste moment om de sceptici het zwijgen op te leggen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Michael Jackson  I  Lisa Marie Presley  I  showbizz  I  n365