Maandag 12 Augustus 2019 - 09:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke deelt prachtig moment van zijn kinderen: "Ik ben hier zo trots op"

Karl Vannieuwkerke deelt prachtig moment van zijn kinderen:

Jef en Marthe, de twee kinderen uit het eerste huwelijk van Karl Vannieuwkerke, mochten zaterdagavond voor het eerst babysitten op baby Jack. Dat verliep uitstekend en dat maakt papa Karl dankbaar.

"Genieten van kleine dingen. Letterlijk en figuurlijk. Blij met en trots op twee fantastische zonen en deze geweldige dochter", schrijft Vannieuwkerke op Instagram bij een mooie foto van Marthe met Jack. "Zoals overal zijn we het ook wel eens oneens maar zoals op de meeste plaatsen komen we er altijd wel uit. En weet dat jullie er naast het studeren, sporten, snapchatten en gamen vanaf nu nog een taak bij hebben want jullie zijn ook hele goede babysitters gebleken."

"Jack heeft gisteravond niet geweend (toch niet dat we weten) en niet geslapen (zijn we zeker). Hij heeft met zijn grote kijkers broer en zus gadegeslagen, gelachen en gekird. Moet zijn dat jullie het goed deden. Ondertussen zijn er koekjes gebakken en is er UNO gespeeld. Multitasken tijden het babysitten kunnen alleen de besten. Dankjewel", zegt Karl.

Dit bericht bekijken op Instagram

Genieten van kleine dingen. Letterlijk en figuurlijk. Blij met en trots op twee fantastische zonen en deze geweldige dochter ❤️ Zoals overal zijn we het ook wel eens oneens maar zoals op de meeste plaatsen komen we er altijd wel uit. En weet dat jullie er naast het studeren, sporten, snapchatten en gamen vanaf nu nog een taak bij hebben want jullie zijn ook hele goede babysitters gebleken 😂 Jack heeft gisteravond niet geweend (toch niet dat we weten 😜) en niet geslapen (zijn we zeker 😉). Hij heeft met zijn grote kijkers broer en zus gadegeslagen, gelachen en gekird. Moet zijn dat jullie het goed deden Ondertussen zijn er koekjes gebakken en is er UNO gespeeld. Multitasken tijden het babysitten kunnen alleen de besten. Dankjewel @martevannieuwkerke & @jef_vannieuwkerke ❤️😍 #foreverinlovewithyou

Een bericht gedeeld door Karl Vannieuwkerke (@kvannieuwkerke) op

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Karl Vannieuwkerke  I  sport  I  showbizz