Ian Thomas over rol in 'Familie': "Heel heftig" Buitenland
Buitenland

Ian Thomas over rol in 'Familie': "Heel heftig"

Ian Thomas over rol in 'Familie': "Heel heftig"

Elias, gespeeld door Ian Thomas, bleek in de seizoensfinale van 'Familie' zowaar de pyromaan te zijn. Dat was voor veel kijkers een verrassing.

"Ja, heftig, hé. Niemand had dat zien aankomen", reageert Ian zelf in Dag Allemaal. Of dit meteen ook het einde voor hem betekent in de soap, wil hij niet gezegd hebben. "Daar kan en mag ik nog niet veel over zeggen, de kijkers zullen wel ontdekken hoe het verdergaat met Elias. Ik wil zeker nog groeien als acteur.”

Thomas is echter nu op dit moment minder met acteren bezig. "Ik ben rustig muziek aan het maken, vooral featurings met artiesten in het buitenland die dikwijls een half miljoen streams per maand halen. Radio is niet meer belangrijk, geloof mij", beweert hij.

Eigen programma

"Ik probeer via het internet internationaal een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Met SBS ben ik ook in gesprek voor een programma. Aanvragen genoeg, ik mag niet klagen. En ik ben ook een zaak aan het opstarten waarover veel te doen zal zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws