Brandweerman Benni (37) laat vier kinderen achter, Chris (42) was vader van twee kinderen: "Hij deed alles voor zijn gezin" Royalty
Royalty

Brandweerman Benni (37) laat vier kinderen achter, Chris (42) was vader van twee kinderen: "Hij deed alles voor zijn gezin"

Brandweerman Benni (37) laat vier kinderen achter, Chris (42) was vader van twee kinderen: "Hij deed alles voor zijn gezin"

De identiteit van de overleden brandweermannen zijn bekend. De 42-jarige Chris Medo was instructeur op de brandweerschool. Hij overleed samen met Benni Smulders (37) toen ze een leegstaand pand aan het blussen waren in Beringen.

Helga Gillis, de vrouw van Chris, is gebroken. “De brandweer was zijn leven. Hij stond altijd klaar om uit te rukken - leefde om anderen te helpen”, vertelt Helga in tranen in Het Laatste Nieuws. “De tijd lijkt eindeloos traag voorbij te gaan, alles duurt zo lang.”

Chris laat ook twee kinderen na. “Hij was een fantastische huisvader en echtgenoot”, zegt Helga. “De brandweer en ons gezin, daar deed hij alles voor.”

Benni Smulders laat vier jonge kinderen na. "Hij deed alles voor zijn medemens - zéker voor zijn vrouw en hun vier jonge kinderen. Zij stonden centraal in zijn leven”, klinkt het in zijn omgeving.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws