-->

Vrouw wil zaaddonor omdat ze haar man niet knap genoeg vindt

Vrouw wil zaaddonor omdat ze haar man niet knap genoeg vindt
Donderdag 13 December 2018 - 06:07   I   Foto: Pixaby (Ter illustratie)   I   door Redactie

Een 30-jarige man heeft op Reddit wel een zeer pijnlijke kwestie gedeeld. Zijn 26-jarige vrouw had voorgesteld om een zaaddonor onder de arm te nemen omdat hun kindje dan 'meer kans op een goed leven' zou hebben. Na een discussie van twee uur kwam de aap uit de mouw. Ze vond haar echtgenoot niet knap genoeg.

"We hadden het over kinderen en mijn vrouw stelde voor om een spermadonor te nemen omdat het kind dan meer kans zou hebben op een goed leven. Ik wist niet wat ik hoorde en vroeg haar om uitleg", vertelt de man.

"Ze vertelde dat als de baby de genen zou hebben van een ongelooflijke aantrekkelijke en slimme man dat hij of zij dan een makkelijker en gelukkiger leven zou leiden.” 

De man heeft het er moeilijk mee dat zijn vrouw hem niet knap genoeg vindt. "Het is zover gekomen dat ik die zaaddonor intussen al aan het overwegen ben.”

In een latere discussie werd het nog erger. "Ik vroeg haar of ze iemand bijzonder in gedachten had als donor en ze bleef maar een collega aanhalen, een goede vriend van ons.” 

Uiteindelijk bleek de vrouw hem te bedriegen. "Een getrouwde man die al vaak bij ons thuis is komen eten, wiens hand ik meermaals heb geschud. Ze wilde gewoon dat onze kinderen op hem leken - een knappe dokter." De 30-jarige man gaat nu de scheiding aanvragen.

TAGS  I  Zaaddonor