Dinsdag 13 Augustus 2019 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Vriendin Karl Vannieuwkerke over zoontje: "Dat was lastig én vermoeiend"

Vriendin Karl Vannieuwkerke over zoontje:

Caroline Vereenooghe is de vriendin van Karl Vannieuwkerke. Jack Odile kwam in december 2018 ter wereld, en is hun derde kindje samen. Vorige week was het World breastfeeding week, waarbij ze een week lang borstvoeding aanmoedigen. Hoewel dat uit verschillende studies het gezondste is voor de baby, is het niet altijd vanzelfsprekend.

Roxeanne Hazes postte zo al een heel verhaal van pogingen die zij had ondernomen om toch borstvoeding te kunnen geven. Ze gaf niet genoeg melk, haar borsten waren pijnlijk... Na allerlei dingen geprobeerd te hebben, is ze toch over gegaan op flesvoeding. 

Ook bij Caroline ging borstvoeding geven niet vanzelf. Zij gaf toe dat het begin 'verdomd lastig en vermoeiend' was. "Gelukkig heeft een mix van steun, hulp en een pak hormonen ervoor gezorgd dat ik doorzette. Zo dankbaar ben ik daarvoor. De mooie momenten en unieke band die ik met mijn kleine Jack heb zijn een echt privilege. Deze morgen (zaterdag, nvdr.) zal een van de laatste keren zijn dat ik hem voed, best moeilijk. Maar hey, hello freedom."

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Caroline Vereenooghe  I  Karl Vannieuwkerke  I  n365  I  Showbizz