Dinsdag 13 Augustus 2019 - 14:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Vriendin van Karl Vannieuwkerke krijgt onterechte kritiek over zich heen over haar borstvoeding

Vriendin van Karl Vannieuwkerke krijgt onterechte kritiek over zich heen over haar borstvoeding

De vriendin van Karl Vannieuwkerke, Caroline Vereenooghe, kreeg wel hele aparte kritiek te slikken, nadat ze eigenlijk gewoon andere vrouwen een hart onder de riem wou steken die borstvoeding geven. Het was vorige week de week van de borstvoeding, waarbij wereldwijd aangemoedigd werd om borstvoeding te geven, en verschillende vrouwen hun verhaal deelden.

Zo ook Caroline Vereenooghe. Zij zei dat het begin van borstvoeding geven 'verdomd lastig en vermoeiend' was, maar dat ze ondanks alles blij is dat ze heeft door gezet. Hoewel de boodschap dus goed bedoeld was voor andere vrouwen, en dat het normaal is dat niet alles vanzelfsprekend gaat, kreeg ze wel héél onverwachtse kritiek. 

"Volgens mij ligt de baby gewoon tegen de borst. Ze ligt bijna neer en haar borsten zijn te klein. Ik heb zelf borstvoeding gegeven en ben van een cup A naar een D gegaan", was één van de reacties.

Caroline diende de dame in kwestie dan ook een stevig antwoord. "Wow! Dus volgens jou is mijn cupmaat te klein en dus fake ik borstvoeding?! Dat deze opmerking van een vrouw komt die zelf borstvoeding gaf tart alle verbeelding. Hoewel ik helemaal geen verantwoording verschuldigd ben; er zijn 2 cupmaten bijgekomen beste Rita. En nog iets Rita, ik had voldoende om de ganse gang op de materniteit te voeden. Straf hè zeg! Gelieve ver weg te blijven van jonge mama’s, voor je eigen bestwil, er zitten namelijk nogal veel leeuwinnen onder ons." 

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Karl Vannieuwkerke  I  Caroline Vereenoghe  I  n365  I  Showbizz