Dinsdag 13 Augustus 2019 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Twee families zetten boel op stelten in Mol: Schoten gelost en politie pakt 8 mensen op

In Mol in de Antwerpse Kempen hebben twee families met roots in het voormalige Joegoslavië voor opschudding gezorgd. Een ruzie die kaderde in een relatiebreuk eindigde op straat, op de Postelarenweg. Daarbij werden ook schoten gelost in de richting van de woning. Er vielen geen gewonden. De politie pakte acht aanwezigen op. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Twee families zetten boel op stelten in Mol: Schoten gelost en politie pakt 8 mensen op

De politie kreeg meldingen binnen van schoten die gehoord werden op de Postelarenweg. Toen de politiepatrouilles ter plaatse kwamen, stonden er nog een tiental mensen op straat. Ze hadden knuppels op zak. Het ging om twee families uit Mol, Tessenderlo en Deurne.

De confrontatie kwam er omdat een man samen met enkele familieleden verhaal wilde halen bij zijn schoonfamilie nadat zijn relatie beëindigd was. De betrokkenen verklaarden dat er enkel met een alarmpistool werd geschoten, maar de politie trof ook hulzen ter plaatse. Een van de acht arrestanten, een man van 50, heeft intussen bekend dat hij geschoten heeft. Hij zal worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter voor poging tot doodslag en verboden wapendracht.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Mol  I  n365