Woensdag 14 Augustus 2019 - 20:00   I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Andy Peelman over zijn vaderschap: "Dat vind ik echt rot"

Andy Peelman over zijn vaderschap:

Andy Peelman en zijn vrouw Tine Kissling zijn 25 juli bevallen van een prachtige dochter, genaamd Feline. Andy is voor zijn werk niet veel thuis, maar de nacht van de bevalling was hij dat gelukkig wel. Feline werd geboren op de warmste dag ooit in België gemeten.

Andy Peelman was dus gelukkig wel bij de bevalling, maar helaas niet bij de thuiskomst van zijn vrouw en pasgeboren dochtertje. "Ik ben met mijn mama naar huis gekomen", aldus Tine in Dag Allemaal. "Hier moest ook nog wel wat gebeuren. Ah ja, ik had moeten platliggen en Feline kwam drie weken te vroeg. Maar goed, die eerste dagen thuis heb ik haar verzorgingstafel en kleertjes in orde gebracht."

Alles komt terecht op Tines schouders

Hoewel Andy uiteraard dankbaar is dat hij dit werk kan doen, vindt hij het ook supererg dat hij er zo weinig kan zijn voor zijn gezin. "Dat ik Tine daar amper bij heb kunnen helpen, vind ik héél vervelend. Maar ze kunnen moeilijke en tv-programma uitstellen omdat ik vader ben geworden."

"Ook 's nachts komt alles op Tines schouders terecht, want ik moet om zes uur 's ochtends al vertrekken. Ik vind dat echt rot."

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Andy Peelman  I  Tine  I  show