Dinsdag 13 Augustus 2019 - 23:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Drie tieners op Lokerese Feesten in elkaar geslagen door groep jongeren voor een sigaret

Drie tieners zijn zondagnacht op de Lokerse feesten in elkaar geslagen door een groep jongeren. De reden was een sigaret.

Drie tieners op Lokerese Feesten in elkaar geslagen door groep jongeren voor een sigaret

De feiten speelden zich af tussen de twee Durmebruggen ter hoogte van het beeldhouwwerk van de drie hazen. De 19-jarige Bruce Willems uit Dendermonde zat er samen met twee vrienden van 19 en 20 uit Dendermonde nog wat te praten. Plots kwam een man om een sigaret vragen. De man bleek echter deel uit te maken van een groep van 15.

"De sigaret werd uiteindelijk gegeven, maar een van de vrienden uit zijn groep ging niet akkoord met de manier waarop dat was gebeurd”, vertelt commissaris Rudi De Clercq van de politie van Lokeren aan Het Nieuwsblad. “Hij gaf de man die de sigaret had gegeven enkele vuistslagen. Toen de twee anderen hun vriend wilden helpen, werden ook zij aangevallen door leden uit de groep."

Oogkasfractuur

Bruce moest schoppen incasseren en was er het slechtst aan toe. Hij liep een oogkasfractuur op. Zijn twee vrienden liepen een gescheurde lip en een gezwollen oogkas op. De lokale politie heeft een onderzoek geopend.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Lokerse Feesten  I  Lokeren  I  n365