Woensdag 14 Augustus 2019 - 12:00   I   door Redactie

Degryse ziet 2 ongelofelijke uitblinkers bij Club Brugge: "Zó belangrijk"

Degryse ziet 2 ongelofelijke uitblinkers bij Club Brugge:

Club Brugge plaatste zich dinsdagavond in Oekraïne voor de laatste voorronde van de Champions League. De ploeg van Philippe Clement schakelde Dyanamo Kiev en dat verdient volgens analist Marc Degryse een pluim.

"Club begon slap aan beide helften, toch moeten we hen complimenten geven voor hun mentaliteit. Voor de manier waarop ze de match naar zich toetrokken en de kwalificatie hebben afgedwongen. Twee keer op achterstand komen, dat is twee keer een tik die je krijgt. Zonder hun beste voetbal te spelen hebben ze zich op karakter geplaatst. Ze hebben voor elkaar geknokt, in fysiek moeilijke omstandigheden", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Degryse zag twee ongelofelijke uitblinkers bij Club Brugge: Simon Deli en Ruud Vormer. "Chapeau voor Vormer en Deli. Twee steunpilaren die op het juiste moment belangrijk waren met hun goals. Ook de invallers hebben hun rol gespeeld: dat is motiverend voor iedereen die naast het elftal valt. Zij moeten klaar zijn om hun momenten te pakken, zoals Openda en in mindere mate Diatta dat hebben gedaan."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dynamo Kiev  I  voetbal