"Club Brugge kan 30 miljoen euro voor hem krijgen" Sport
Sport

"Club Brugge kan 30 miljoen euro voor hem krijgen"

"Club Brugge kan 30 miljoen euro voor hem krijgen"

Het staat nu al in de sterren geschreven dat Club Brugge zijn huidige transferrecord op korte termijn opnieuw scherper zal stellen. Wesley Moraes, deze zomer voor 25 miljoen euro naar Aston Villa vertrokken, zal niet lang op het hoogste schavotje staan.

Volgens Guido Angelozzi, de sportief directeur van Spezia, zal Club Brugge in de toekomst nog meer geld vangen voor David Okereke. Angelozzi weet waarover hij spreekt, want hij kent de Nigeriaanse spits uiteraard goed sinds zijn passage bij Spezia.

"David is een speler die Brugge straks aan een club uit de Premier League kan verkopen. Volgens mij kunnen ze van een Engelse club over een paar jaar 25 tot 30 miljoen krijgen", is Angelozzi duidelijk in Sport/Voetbalmagazine.

"Een moderne en complete spits"

"David is een moderne complete spits, sterk met het hoofd, pijlsnel, een goeie afwerker ook. Iemand die op de drie posities voorin kan uitgespeeld worden. Geen typische grote targetspits die voorin op de bal wacht. Hij maakt goals én bereidt ze voor."

"Bij ons scoorde hij 11 keer, met maar één penalty daarbij, en gaf hij 12 assists. Het is een jongen die ook werkt voor de ploeg, molto generoso. Ik ben overtuigd dat hij dit seizoen 15 tot 20 goals gaat maken voor Club", besluit Angelozzi.

"Club Brugge kan 30 miljoen euro voor hem krijgen"
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws