Woensdag 14 Augustus 2019 - 17:00   I   door Redactie

Er moét Gert Verheyen iets van het hart: "Het is ronduit belachelijk"

Er moét Gert Verheyen iets van het hart:

Gert Verheyen is na een kortstondig avontuur als trainer van KV Oostende terug als analist. Na de kwalificatie van Club Brugge liet Verheyen zijn licht schijnen over de prestatie van blauw-zwart.

Verheyen vindt het mooi dat Club erin geslaagd is om zich te plaatsten voor de laatste voorrondes van de Champions League. "Het is ronduit knap dat Club Brugge erin geslaagd is om Dynamo Kiev uit te schakelen. Groot was het verschil niet maar over twee wedstrijden bekeken, vind ik het wel verdiend."

Er moet Verheyen ook wel nog iets van het hart. Zo vond hij de tweede gele kaart voor Percy Tau overdreven. "Het is zonde dat Percy Tau voor de heenwedstrijd tegen Linz geschorst is. De tweede gele kaart die hij kreeg, was ronduit belachelijk. Hij kwam gewoon in botsing met de doelman maar, die deed er nog een schepje bovenop", aldus Verheyen in Het Nieuwsblad.

"Als Tau aan de bal is, gebeurt er meestal wel iets"

"Dat rook naar compensatie voor de uitsluiting aan de kant van Dinamo, twee minuten voordien. Jammer want ik vond hem eigenlijk een van de beteren bij Club. Als hij aan de bal is, gebeurt er meestal wel iets. Hij had meer dreiging en ging al eens over zijn tegenstander. En anders had Dinamo fouten nodig om hem af te stoppen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  Dynamo Kiev