Twijfels rond Coucke en Kompany: "Ze begeven zich op glibberige paden" Sport
Sport

Twijfels rond Coucke en Kompany: "Ze begeven zich op glibberige paden"

Twijfels rond Coucke en Kompany: "Ze begeven zich op glibberige paden"

Vincent Kompany is bij RSC Anderlecht aan de heropbouw van zijn geliefde club bezig. Samen met onder meer Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen moet Kompany paars-wit opnieuw naar de top leiden. En daar horen risico's bij, zo blijkt...

"Het valt op in de transferpolitiek van Anderlecht: het begeeft zich op glibberige paden, in haast iedere transfer zit een risico", zegt hoofdredacteur Jacques Sys in zijn column in Sport/Voetbalmagazine.

"Zoals op dit moment bijvoorbeeld met Samir Nasri blijkt", verduidelijkt Sys. Hij stelt zich ook vragen bij de komst van Kemar Roofe. "Nu moet het gewicht van de aanval gedragen worden door Kemar Roofe. Wordt er niet te veel verwacht van een spits die overkomt van tweedeklasser Leeds?"

Groeiproces

"Dat Roofe bij zijn komst geblesseerd was, is op zich ook al opmerkelijk. Anderlecht blijft bezig aan een groeiproces zonder dat iemand zich over de schrale puntenoogst zorgen maakt. Zaterdag is er een verplaatsing naar KV Kortrijk en vervolgens de eerste topper, op KRC Genk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws