In het geheim met privéjet naar deze vakantiebestemming: Zo vierde Meghan Markle haar 38ste verjaardag Buitenland
Buitenland

In het geheim met privéjet naar deze vakantiebestemming: Zo vierde Meghan Markle haar 38ste verjaardag

In het geheim met privéjet naar deze vakantiebestemming: Zo vierde Meghan Markle haar 38ste verjaardag

Meghan Markle is vorige week 38 geworden. Ze heeft haar verjaardag echter niet gevierd in de Britse koninklijke paleizen. De hertogin van Sussex zou samen met haar man prins Harry en baby Archie genoten hebben van een geheime vakantie op Ibiza.

Harry en Meghan konden hun vakantie geheim houden voor de Britse pers door met een privéjet te vliegen. Majorca Daily Bulletin meldde echter dat het koppel op hun grondgebied verbleef.

“Er konden geen foto’s genomen worden, aangezien het gezinnetje zich voor de camera’s verstopte in hun villa”, meldt het Spaanse blad. Het koppel had zijn eigen securityteam mee. "De lokale politiemachten moesten niet ingeschakeld worden."

Meghan heeft een voorliefde voor Ibiza. In 2016 verbleef ze er nog met twee vriendinnen. Het is voor de kleine Archie overigens de eerste buitenlandse reis geweest. De Britten hadden niet verwacht dat Meghan haar verjaardag zo uitgebreid zou vieren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws