Kinderen trekken aan alarmbel bij Willy Sommers: "Dit was nodig, ja" Buitenland
Buitenland

Kinderen trekken aan alarmbel bij Willy Sommers: "Dit was nodig, ja"

Kinderen trekken aan alarmbel bij Willy Sommers: "Dit was nodig, ja"

Willy Sommers is iemand die veel werkt. De zanger wil zoveel mogelijk optreden, maar af en toe moet hij ook eens tijd maken voor zijn gezin. Hij deed dat nu ook uitdrukkelijk op vraag van de kinderen.

Zo bracht Willy vier dagen in Barcelona door met zijn gezin. “De kinderen hadden dat gevraagd”, vertelt Willy in Dag Allemaal. “’Papa, kunnen we eens een paar dagen met ons vieren op vakantie gaan?’ Ik zei: ‘Oei, dat heb ik precies over het hoofd gezien.’"

"Omdat wij ook een verblijf aan de kust hebben, dacht ik dat Luna en Luka daar blij mee waren. Maar blijkbaar wilden ze er een keer met ons vieren tussenuit. Een paar dagen weg met het vliegtuig. Tja, ik treed 55 keer op in twee maanden. En dan is het nodig dat Luna en Luka soms eens aan de alarmbel trekken", zegt Willy.

Spreekbeurt

Luna deed dat dus ook. "Ja. Zij had afgelopen schooljaar een spreekbeurt gegeven over Barcelona, en zij heeft de volledige reis uitgestippeld. We hebben vier dagen Luna’s spoor gevolgd, en hebben alles kunnen bezichtigen wat zij wilde zien - en wij ook natuurlijk", aldus Willy.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws