"Het vertrek van Marc Coucke is het mooiste vooruitzicht voor de RSCA-fans" Sport
Sport

"Het vertrek van Marc Coucke is het mooiste vooruitzicht voor de RSCA-fans"

"Het vertrek van Marc Coucke is het mooiste vooruitzicht voor de RSCA-fans"

Het avontuur van Marc Coucke bij RSC Anderlecht is er tot dusver één met vallen en opstaan. De voorzitter van paars-wit haalde deze zomer met Vincent Kompany een speler-manager in huis. Volgens ex-voorzitter Roger Vanden Stock is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Kompany de grote baas van Anderlecht wordt.

Volgens journalist François Colin is dat alvast een mooi vooruitzicht voor de paars-witte aanhang. "Ondanks alles moeten Anderlecht-supporters hopen dat de toekomst eruitziet zoals Roger Vanden Stock voorspelt."

Dat Vincent Kompany het over enkele jaren niet alleen op maar ook naast het veld voor het zeggen krijgt en het Instituut zijn waardigheid teruggeeft, is het mooiste vooruitzicht dat de club heeft", aldus Colin in zijn column in Sport/Voetbalmagazine.

Bestuurskamers verruwen

"Voetballiefhebbers kunnen er maar beter aan wennen dat de zeden in de bestuurskamers alleen zullen verruwen. Clubs zijn niet langer vzw’s maar nv’s met aandeelhouders, die alleen in euro’s denken. Bij Club Brugge verliep de machtsoverdracht nog sereen, maar op de Bosuil was de manier waarop voorzitter Eddy Wauters werd buitengewerkt ook bepaald geen toonbeeld van fatsoen", besluit Colin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws