Moeder van drie kinderen in brand gestoken Buitenland
Buitenland

Moeder van drie kinderen in brand gestoken

Moeder van drie kinderen in brand gestoken

De Britse Natalie Crichlow is op een wel erg gruwelijke manier om het leven gekomen. Een onbekende indringer werd met een vloeistof overgoten en in brand gestoken. "We zijn geschokt en verwoest door dit verlies", zeggen familieleden.

De feiten speelden zich af in Bridgetown op het eiland Babados. De 44-jarige Natalie was op het eiland om haar familie te bezoeken en voor haar broer te zorgen. Ze werd in de nacht van 28 juli aangevallen toen ze in het huis van haar broer lag te slapen.

De heeft ingebroken in het huis en ging naar de kamer van de vrouw. Daar heeft hij haar gewurgd, met vloeistof overgoten en vervolgens haar in brand gestoken.

Dagenlange strijd

Natalie was moeder van drie kinderen en werkte als visagiste. Ze had de afgelopen vijf jaar al twee keer kanker overleefd en was al twee keer getroffen door een beroerte. De vrouw heeft nog dagenlang gevochten voor haar leven in het ziekenhuis. Haar lichaam was voor driekwart verbrand. Op 6 augustus stierf ze. De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws