‘Anthony Vanden Borre zorgt meteen voor problemen bij Anderlecht’ Sport
Sport

‘Anthony Vanden Borre zorgt meteen voor problemen bij Anderlecht’

‘Anthony Vanden Borre zorgt meteen voor problemen bij Anderlecht’

Anthony Vanden Borre (31) is op weg naar RSC Anderlecht. Speler-manager Vincent Kompany is van plan om zijn boezemvriend een nieuwe kans te geven als speler. Al ligt een terugkeer van VdB wel nogal gevoelig, zo is al gebleken.

De carrière van Vanden Borre zit al een tijdje in het slop. Hij kondigde zelfs zijn voetbalpensioen al aan. Toch hoopt de gewezen Rode Duivel nu op een nieuwe kans. Bij Anderlecht zou Vanden Borre zich nog één keer willen smijten en het ongelijk van velen willen bewijzen.

Volgens Het Laatste Nieuws is Kompany overtuigd. De speler-manager van paars-wit gelooft in zijn maatje en is er ook zeker van dat hij Vanden Borre onder controle kan houden. Zowel op als naast het veld.

Bestuurders zijn tegen terugkeer

Toch zorgt een potentiële comeback van Vanden Borre nu al voor problemen bij Anderlecht. HLN weet dat binnen Anderlecht verschillende bestuurders resoluut tegen een terugkeer van Vanden Borre zijn. Zij geloven niet meer in het enfant terrible. Maar wie durft zich tegen Kompany te verzetten?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws