Peter Vandenbempt is het beu en haalt zwaar uit naar Marc Coucke Sport
Sport

Peter Vandenbempt is het beu en haalt zwaar uit naar Marc Coucke

Peter Vandenbempt is het beu en haalt zwaar uit naar Marc Coucke

Peter Vandenbempt heeft zwaar uitgehaald naar Anderlecht-voorzitter Marc Coucke. De radiocommentator is het beu dat Coucke maar met modder blijft gooien naar zijn voorganger Roger Vanden Stock. Vandenbempt geeft Coucke daarom zelf een veeg uit de pan.

Vandenbempt vindt het maar niets dat Vanden Stock en Coucke elkaar zwart zitten te maken. De Sporza-man keurt de uitspraken van Vanden Stock niet goed, maar ergert zich nog meer aan Coucke. "Het is de hoogste tijd dat Coucke of ophoudt met beschuldigingen als zakkenvullerij en belangenvermenging of anders de bewijzen op tafel legt en de lijken die uit de kast vallen bij naam noemt", zegt Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

"Details over de exorbitante makelaarscommissies, bijvoorbeeld, stonden te lezen in de dataroom die kandidaat-kopers konden inkijken", gaat de commentator verder in zijn column. "Lijken kunnen achteraf enkel uit een kast vallen als je die voordien niet hebt opengedaan, toch?"

"Zou Coucke het daar al een keer over gehad hebben?"

"En Marc Coucke weet beter dan wie ook dat je bij onregelmatigheden bij een verkoop gewoon naar de rechter kan stappen en een (forse) schadeclaim kan indienen. Zoals er een boven zíjn hoofd hangt van het Amerikaanse Perrigo, dat Omega Pharma kocht en zich nadien bekocht voelde", deelt Vandenbempt nog een serieuze sneer uit aan Coucke.

En daar houdt het nog niet mee op: "Overigens, met Alexandre Van Damme en Jo Van Biesbroeck zijn er toch nog best wat overgebleven van het Ancien Regime. En ze zaten er de voorbije jaren te dicht op om geen weet te hebben van hoe slecht de club geleid werd. Zou Coucke het daar al een keer over gehad hebben?"

Peter Vandenbempt is het beu en haalt zwaar uit naar Marc Coucke
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws