'Dit zijn Anderlecht en Kompany écht van plan met Vanden Borre' Sport
Sport

'Dit zijn Anderlecht en Kompany écht van plan met Vanden Borre'

'Dit zijn Anderlecht en Kompany écht van plan met Vanden Borre'

Er is een hereniging in de maak tussen RSC Anderlecht en Anthony Vanden Borre. De bezieler van de verzoening tussen club en speler? Speler-manager Vincent Kompany.

Kompany wil zijn boezemvriend herlanceren als speler en is overtuigd van de kwaliteiten van Vanden Borre. Volgens Het Laatste Nieuws bestaat er weinig twijfel over dat Vanden Borren binnen afzienbare tijd opnieuw een speler van Anderlecht is, maar volgens Het Nieuwsblad is dat nieuws voorbarig.

Het Nieuwsblad weet wat Anderlecht écht van plan is met Vanden Borre. De krant schrijft dat Vanden Borre als ex-speler meer dan welkom is om mee te trainen, maar dat wil nog niet zeggen dat hij ook effectief een contract zal krijgen.

B-kern

Het bestuur van Anderlecht twijfelt aan de fysieke paraatheid van Vanden Borre, die de voorbije jaren niet eens meer heeft gespeeld. Daarom zou Anderlecht Vanden Borre aanvankelijk enkel laten meetrainen met de B-kern. Als Vanden Borre indruk maakt, is er misschien meer mogelijk voor de gewezen Rode Duivel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws