Club Brugge is woest, maar kan niet winnen van Eupen Sport
Sport

Club Brugge is woest, maar kan niet winnen van Eupen

Club Brugge is woest, maar kan niet winnen van Eupen

Club Brugge heeft vrijdagavond voor het eerst dit seizoen punten laten liggen. In eigen huis kwam de vicekampioen niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen KAS Eupen.

Vanaf het eerste fluitsignaal waren de intenties van beide ploegen duidelijk. Club ging in de aanval, terwijl Eupen tot in de eigen rechthoek terugkroop en de thuisploeg het voetballen wilde beletten. Dat lukte, mede doordat Club niet creatief genoeg was en weinig kansen kon creëren. Aan de rust stond het dan ook nog 0-0.

Na de pauze gooide Philippe Clement nog Vormer, Mata en Diatta in de strijd. Eupen loerde op de counter en Bautista liet een kwartier voor tijd na om de grootste kans van de match tegen de netten te trappen.

In de slotfase slaagde Club er niet in om een slotoffensief in elkaar te steken. Bij Eupen haalden ze alles uit de kast om de Bruggelingen het voetballen te beletten.

Jan Breydel wordt gek

Op Jan Breydel werd het publiek gek toen Club geen penalty kreeg na een fout op Vormer en toen Vanaken en Vormer geel kregen omdat ze fel reageerden op enkele Eupen-spelers die tijd wilden rekken. Scoren lukte niet meer. De partij eindigde op 0-0 en zo morst Club voor het eerst dit seizoen met de punten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws