Antwerp en AA Gent krijgen goed nieuws over uitstel van wedstrijd Sport
Sport

Antwerp en AA Gent krijgen goed nieuws over uitstel van wedstrijd

Antwerp en AA Gent krijgen goed nieuws over uitstel van wedstrijd

Antwerp - AA Gent van volgende week wordt mogelijk uitgesteld. Beide clubs hebben gevraagd om het duel uit te stellen zodat ze meer rust krijgen voor hun laatste kwalificatieduels richting Europa League.

Zeker Antwerp is vragende partij, want tegenstander AZ kreeg ook een weekend vrijaf in Nederland om zich voor te bereiden op de Europese confrontatie. Volgens Het Nieuwsblad wil de Pro League helpen en bekijkt het wat mogelijk is.

“Het is sowieso een voordeel voor AZ dat het een week kan recupereren”, reageerde Sven Jaecques, general secretary & sports bij The Great Old. “Ik begrijp dat het in België wat lastiger is om hetzelfde te realiseren, maar als het kan: heel graag.” Ook Gent springt mee op de kar.

Denkpiste

“Het is een interessante denkpiste”, zegt Pierre François, voorzitter van de Pro League. “Deze matchen die kwalificatie voor de groepsfase kunnen opleveren, zijn zeer belangrijk voor onze Europese coëfficiënt. Het belang van deze clubs is in deze dus het belang van alle clubs. Als er een officiële vraag komt van Antwerp en Gent, kunnen we met de kalendermanager bekijken of er iets mogelijk is."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws