Annie (86) en Stanley (90) liggen al drie weken dood in huis: "De televisie speelde nog" Royalty
Royalty

Annie (86) en Stanley (90) liggen al drie weken dood in huis: "De televisie speelde nog"

Annie (86) en Stanley (90) liggen al drie weken dood in huis: "De televisie speelde nog"

Vrijdag zijn in Asse de levenloze lichamen van een bejaard koppel aangetroffen. Annie Verhaegen (86) en haar vriend Stanley (90) waren wellicht al bijna drie weken dood, zo meldt Het Nieuwsblad.

“Ik ging om de zoveel tijd het gras maaien bij die mensen”, zegt William Brewée in HNB. “Ze kwamen dan altijd buiten een kijkje nemen. Maar nu deden ze niet open. Ik vond het verdacht. Temeer omdat ik in hun bus nog een krant van 29 juli vond en de televisie nog speelde. Toen ik vorige week ook gepasseerd was, stond de tv ook aan. Ik heb op de ramen geklopt maar kreeg geen reactie. Dan heb ik de politie verwittigd.”

Geen kinderen

Het koppel zou al sinds eind juli mogelijk dood geweest zijn. Ze zouden een natuurlijke dood gestorven zijn. De precieze doodsoorzaak is niet bekend. De vrouw werd aangetroffen op de overloop, de man lag in de keuken. Zij had geen kinderen en de man had een zoon die vaak in het buitenland vertoeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws