Kompany heeft belangrijke boodschap voor RSCA-fans na pijnlijke nederlaag Sport
Sport

Kompany heeft belangrijke boodschap voor RSCA-fans na pijnlijke nederlaag

Kompany heeft belangrijke boodschap voor RSCA-fans na pijnlijke nederlaag

Vincent Kompany heeft in een interview met Proximus zijn excuses aangeboden aan de fans van Anderlecht na de 4-2-nederlaag op het veld van KV Kortrijk. RSCA is het seizoen begonnen met 2 op 12.

“Ik voel me verantwoordelijk”, aldus de speler-trainer van RSCA. “Ik was super tevreden met de eerst helft, maar na rust speelden we naïef. Al het goede van in de eerste helft, hebben we na de rust tenietgedaan. Als we telkens zo vaak voor doel gaan moeten komen om het verschil te maken, gaan we een moeilijk seizoen tegemoet", zegt Kompany.

"Maar ik blijf vertrouwen hebben in deze jongens en onze visie. Dat gaan we absoluut niet veranderen. Alleen moeten we wel heel snel maturiteit krijgen. Een inworp die meteen leidt tot een penalty, dat kan niet. En ook onze sleutelmomenten spelen we niet uit.”

Conclusies

“Ik ben niet tevreden", vervolgt Kompany. "We moeten een autopsie maken en keihard werken om er te staan in Genk. De jongens die op het veld stonden, wisten wat ze moesten doen. Maar dat is niet gebeurd. Daaruit moeten we conclusies trekken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws