Sam Bettens is onthutst: "Sommige mensen denken dat over mij!" Buitenland
Buitenland

Sam Bettens is onthutst: "Sommige mensen denken dat over mij!"

Sam Bettens is onthutst: "Sommige mensen denken dat over mij!"

Sam Bettens vertelt in zijn vlog deze week over zijn eerste gevoelens voor zijn huidige vrouw. Op dat moment was hij nog getrouwd met een man.

“Ik was compleet in de war. Ik was getrouwd met een man en had altijd gedacht dat ik een heteroseksuele vrouw was. Ik had werkelijk geen idee wat ik moest denken van die vlinders in mijn buik. Ik kon alleen nog maar aan haar denken", zo vertelt Sam. Hij sprak erover met een vertrouwenspersoon, maar die zei dat het wel van voorbijgaande aard zou zijn. “Ik kon alleen maar denken: ‘Je hebt het mis, het is meer dan dat'", aldus Sam.

Iets gelijkaardigs maakte hij mee met zijn beslissing om man te worden. “Ik praatte uren met mensen die me een inzicht zouden kunnen geven over mijn eigen waarheid. Maar telkens ze iets zeiden, waarvan ik wist dat het voor mij niet klopte, dacht ik weer: ‘Je hebt het mis’.”

Denkpatroon veranderen

Sam wist echter diep vanbinnen dat hij man wilde zijn. “Omdat ik voorheen nooit openlijk vragen stelde bij mijn genderidentiteit, denken mensen soms dat ik er niet mee bezig was”, klinkt het. Met zijn video's op YouTube probeert hij dat denkpatroon te veranderen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws