Woensdag 16 Januari 2019 - 13:06   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Kevin De Bruyne vliegt eruit bij Manchester City'

'Kevin De Bruyne vliegt eruit bij Manchester City'

Kevin De Bruyne gaat opnieuw door een moeilijke periode. Eerder dit seizoen was de Rode Duivel al twee keer geblesseerd en beleefde hij al vervelende weken. Nu KDB opnieuw fit is, staat hij opnieuw voor een lastige periode.

Zo is De Bruyne op dit moment hélemaal niet zeker van zijn plaats bij Manchester City. Afgelopen maandag kreeg onze landgenoot geen basisplaats tijdens het competitieduel tegen Wovlerhampton. Opmerkelijk, want enkele dagen eerder had Pep Guardiola zijn spelmaker nog na een uur spelen naar de kant gehaald.

De Bruyne was daar allerminst tevreden mee en mogelijk speelde dat mee in de volgende selectiekeuzes van zijn coach. Dat spelers als Ilkay Gündogan en Bernardo Silva het uitstekend doen, speelt overigens niet in het voordeel van de Belg.

Knokken

Volgens The Mirror kreeg De Bruyne - en ook Sergio Agüero - van het bestuur te horen dat hij zal moeten knokken voor zijn plaats. Op dit moment ziet het er volgens het Engelse medium zelfs naar uit dat De Bruyne even uit de basisploeg vliegt.

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  sport  I  voetbal