Refaelov en Mbokani gidsen Antwerp vlot voorbij STVV Sport

Refaelov en Mbokani gidsen Antwerp vlot voorbij STVV

Royal Antwerp FC heeft zondagavond zonder al te veel moeite gewonnen van STVV. De ploeg van Laszlo Bölöni haalde het in eigen huis met 2-0 van de Limburgse bezoekers. Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani namen elk één doelpunt voor hun rekening.

Antwerp begon goed aan de partij en maakte het zichzelf na tien minuten een pak makkelijker. Refaelov opende de score en gaf zijn ploeg vleugels. The Great Old kreeg nog kansen, maar aan de rust stond het nog steeds 1-0.

Na de pauze was het Mbokani die voor de verdubbeling van de voorsprong zorgde. Hij zette een elfmeter feilloos om. Daarna leek het wel of Antwerp genade toonde. Het kreeg meer dan genoeg kansen om zijn voorsprong te vergroten, maar het bleef 2-0. In de slotfase moest een machteloos STVV nog verder met tien man, nadat Boli een tweede gele kaart pakte.