Maandag 19 Augustus 2019 - 11:00   I   door Redactie

Kompany onder vuur bij RSCA: "Mourinho kan het doen voor een zacht prijsje"

Kompany onder vuur bij RSCA:

Vincent Kompany wist op voorhand dat het moeilijk zou worden om snel resultaten te boeken met RSC Anderlecht. Toch had de speler-manager ongetwijfeld geen rekening gehouden met een magere 2 op 12 in de eerste vier wedstrijden.

Kompany ligt ondertussen flink onder vuur. Het is niet dat het hoofd van de Rode Duivel op het kapblok ligt, maar Kompany moet wel dringend enkele zaken uit handen gaan geven. Het dreigt té druk te worden voor Vince the Prince.

Volgens analist Jacky Mathijssen wordt Anderlecht ondertussen al redelijk zenuwachtig. "Men probeert er naar de buitenwereld toe nog rustig onder te blijven, maar wees maar gerust dat dat met een vierluik tegen Genk, Standard, Antwerp en Club Brugge in het vooruitzicht slechts schijn is."

Mourinho

"Ik zou het boeiend vinden, mocht een internationale topcoach - wil José Mourinho dat niet voor een zacht prijsje doen? - dit Anderlecht inschatten", gaat Mathijssen verder in Het Belang van Limburg. "Zonder de achtergrond te kennen of rekening te houden met de figuur Kompany. Zou hij het zien als veelbelovend, het mogelijke begin van iets moois? Of zou hij zich afvragen waar dit in godsnaam moet eindigen?”

TAGS  I  Manchester United  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Anderlecht