'Samir Nasri dreigt Anderlecht met enorm probleem op te zadelen' Sport
Sport

'Samir Nasri dreigt Anderlecht met enorm probleem op te zadelen'

'Samir Nasri dreigt Anderlecht met enorm probleem op te zadelen'

RSC Anderlecht versterkte zich eerder deze zomer met de transfervrije Samir Nasri. Tegen KV Kortrijk kwam de Fransman voor het eerst tot scoren, maar toch is en blijft het nog wachten tot we de beste Nasri in actie zien.

De 32-jarige Nasri speelde de voorbije seizoenen niet of nauwelijks en dat is er aan te zien. De middenvelder koos uiteraard dankzij de aanwezigheid van speler-manager Vincent Kompany voor een avontuur bij Anderlecht.

Journalist François Colin denkt echter dat Nasri niet meteen de geschikte man is voor het project van Kompany. Colin denkt dat Nasri zich niet meer kan opladen voor wedstrijden in de Belgische competitie. "De vraag rijst of jongens als Nasri nog voldoende honger hebben om zich in ‘het project’ in te schrijven", aldus Colin bij De Witte Duivel.

Als blijkt dat Nasri er niet meer in slaagt om een acceptabel niveau te halen, dan is dat slecht nieuws voor Anderlecht en Kompany. Kompany gaat er immers nog steeds van uit dat Nasri dit seizoen een belangrijke rol kan vertolken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws