Maandag 19 Augustus 2019 - 18:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Peter Van de Veire doet schokkende uitspraak over Niels Destadsbader: "Hij staat dichter bij zijn fans dan bij zijn familie"

Peter Van de Veire doet schokkende uitspraak over Niels Destadsbader:

Peter Van de Veire is een radiopresentator van MNM. Hij kent de muziekwereld als geen ander. Deed hij daarom een straffe uitspraak over zanger Niels Destadsbader?

Niels is momenteel een veel gevraagde artiest. Vlaanderen is dol op hem. Hij maakt liedjes, en is regelmatig te zien in tv-programma's. Afgelopen zondag won hij als eerste mannelijke artiest ooit drie maal op rij de Radio 2 Zomerhit. Enorm spectaculair voor zo'n jonge artiest wiens carrière als een raket gaat.

Maar hoe komt dat zijn carrière zo goed gaat? Vele BV's waarschuwen vaak dat na zo een hoogtepunt ook een dieptepunt komt, en er een moment komt dat je niet meer aan werk geraakt en ze je 'beu' zijn. Maar Niels blijft knokken voor zijn carrière.

Ook Peter Van de Veire denkt te weten waarom Niels zijn carrière zo een groot succes is. "Wanneer we hem in de Ochtendshow op MNM hebben, bellen luisteraars massaal in met vragen, waarop Niels vlot antwoordt. Komt natuurlijk door de nabijheid met zijn fans. Niels staat dichter bij hen dan bij veel van zijn familieleden. Sterren komen, sterren gaan, dat is waar. Als ik Niels twee tips mag geven om te blijven, dan deze: blijft beleefd tegen de fans en mensen rond je én blijf hard werken." 

Niels moet dan ook vele familiefeestjes afzeggen voor zijn carrière. Zo kon hij niet bij de trouw van zijn neef zijn en ook niet op een babyborrel van een goede vriend. "Ik kan daar verdrietig om zijn, en ontgoocheld. Ook in mezelf. Maar ik weet: ik krijg er veel voor in de plaats", aldus Niels. 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  Peter Van de Veire  I  N365  I  Shownieuws