Maandag 19 Augustus 2019 - 20:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Kayleigh (14) sterft bij ongeval in Nieuwerkerken: "Ze zou zondag 15 worden. Nu moeten we haar begrafenis regelen"

Kayleigh Leemans (14) is vannacht om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval in Nieuwerkerken, nabij Aalst. Ze was op de terugweg van de kermis toen de wagen waarin ze met drie andere tieners zat tegen een geparkeerde oplegger botste. De bestuurder van de wagen (18) had enkel een voorlopig rijbewijs en mocht dus geen passagiers vervoeren.

Kayleigh (14) sterft bij ongeval in Nieuwerkerken:

“Amuseer je vanavond, maar wees voorzichtig. Stap niet in de auto bij jonge gasten die nog niet goed kunnen rijden. Ah, en wees ook voorzichtig met mijn voordeur, alsjeblieft. Trek ze niet te hard dicht, want dan davert het hele huis.” Dat berichtje stuurde nonkel Christophe Hazaer naar zijn nichtje.

“Maar mijn woorden waren nog niet koud, of daar sloeg de voordeur al dicht: ‘Boenk!’ En om 3 uur ’s nachts rinkelde ook mijn telefoon: een vriend van Kayleigh. Die me huilend belde om te vertellen dat mijn nichtje samen met drie andere tieners in een auto zat die tegen een vrachtwagen was gebotst, en dat zij die klap niet overleefd had", zo vertelt Christophe aan Het Laatste Nieuws.

Geen wrok

De familie van Kayleigh benadrukt geen wrok te koesteren richting de bestuurder. Hij beschikte niet over een geldig rijbewijs. "Ze zou zondag 15 worden. En nu moeten we plots haar begrafenis regelen", klinkt het nog.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kayleigh Leemans  I  n365