Maandag 19 Augustus 2019 - 21:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Fabrizio vertelt echte waarheid over hem en zijn zoon: "Ik geef toe dat dat geen geldig excuus is"

Fabrizio uit 'Temptation Island' heeft meer uitleg gegeven bij het verhaal rond zijn zoontje. Een tijdje geleden lekte uit dat Fabrizio een zoon heeft.

Fabrizio vertelt echte waarheid over hem en zijn zoon:

"Het heeft nog lang geduurd maar uiteindelijk gaan de roddels dan toch de ronde zonder het hele verhaal. Die ga ik hier nu ook niet volledig neerschrijven. Beknopt. Truth is. Yes deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje. En het zal ook niet lang duren voor ik ergens ‘gespot’ word met deze kleine man", doet Fabrizio zijn verhaal op Instagram. 

"Dus voor er nog meer verhalen verzonnen worden wil ik even in samenspraak met de moeder laten weten. Ik was er inderdaad niet altijd voor hem. De media-aandacht die mijn eerste deelname aan Temptation met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo shop zorgde voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek. Verkeerde prioriteiten stellen was een probleem. En Ik kan ook eerlijk toegeven dat ik bang was om papa te worden.. geen excuus om niet naar je kind om te kijken maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers om gewoon wel een goede vader te zijn."

Trotse papa

"Ik heb het lang genoeg geprobeerd maar ik weet ook dat ik de identiteit niet voor altijd geheim kan houden. Tot die tijd vraag ik wel om deze te respecteren voor degene die het wel weten.. alsook om de moeder haar privacy te gunnen. Maar eerlijk is eerlijk.. ik ben een trotse papa en ga dat niet meer onder stoelen of banken steken. Thanks for understanding", klinkt het nog.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Fabrizio  I  shownieuws