9-jarig meisje brutaal verkracht door Afrikaanse man die illegaal in Duitsland verblijft Buitenland
Buitenland

9-jarig meisje brutaal verkracht door Afrikaanse man die illegaal in Duitsland verblijft

9-jarig meisje brutaal verkracht door Afrikaanse man die illegaal in Duitsland verblijft

In Duitsland heeft een Afrikaanse migrant van 27, die uitgeprocedeerd was en dus illegaal in het land verbleef, een meisje van 9 met geweld verkracht. De man zit sinds vrijdag in de cel, maar weigert elke medewerking.

De feiten dateren van zondag 9 juni, zo meldt Bild. Ze vonden plaats in de Duitse stad Roßlau. Het meisje was buiten aan het spelen toen de Nigeriaan Seydou N. voorbijreed met zijn fiets. De man sprak het meisje aan, maar die vroeg hem om haar met rust te laten. Dat stond de man, die illegaal in het land verbleef, niet aan.

De woeste Seydou N. sprong van zijn fiets en gooide het meisje op de grond. Hij likte haar gezicht en dreigde ermee haar te vermoorden als ze zich zou verzetten. Met haar 28 kilo had ze geen schijn van kans tegen de volwassene die 80 kilogram weegt”, aldus de officier van justitie. De man verkrachtte het meisje en liet haar vervolgens voor dood achter.

Enkele dagen geleden verscheen de man voor het eerst voor de rechter. Hij weigert iedere medewerking en wil niet praten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws