Zulte Waregem wint en deelt dreun uit aan Charleroi Sport

Zulte Waregem wint en deelt dreun uit aan Charleroi

Zulte Waregem heeft maandagavond zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van Francky Dury won in eigen huis met 3-1 van Sporting Charleroi. In de stand wipt Essevee over Charleroi naar de tiende plaats.

Het was na een halfuur spelen dat Zulte Waregem de wedstrijd openbrak. De thuisploeg kreeg een strafschop en De fauw trapte de bal tegen de netten. 1-0, meteen ook de stand bij de rust.

Kort na rust zat Zulte Waregem op rozen toen Berahino de voorsprong verdubbelde. Charleroi ging na die tweede goal aanvallender spelen, maar dat leverde niet snel iets op. Pas rond het uur lukte Morioka de aansluitingstreffer.

De bezoekers zetten nog alles op alles, maar liepen zo wel in het mes. Oberlin viel in en legde de 3-1-eindstand vast.