-->

Zeer pijnlijk en plots einde aan samenwerking tussen Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht

Zeer pijnlijk en plots einde aan samenwerking tussen Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht
Dinsdag 20 Augustus 2019 - 11:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Jacques Vermeire is zijn vaste sidekick kwijt. Er komt een einde aan de samenwerking tussen Vermeire en Ruben Van Gucht. “Ruben was ook een permanent risico geworden voor de zaalshows van Jacques”, zegt de manager van die laatste in Dag Allemaal.

Ruben was al zijn hele leven fan van Jacques Vermeire. Zo ontstond er een samenwerking voor de zaalshow '7 tot 77'. Een geldkwestie maakt nu een einde aan die samenwerking. Ruben stond er ook om erkend te worden als mede-auteur van de zaalshow.

"Hoe droog het ook mag klinken: een aangever is vervangbaar, alleen Jacques Vermeire is dat niet. Er zal dus zeker vóór de eerstvolgende show, op 5 oktober in Berlaar, een nieuwe aangever zijn. De mensen gaan daar een avond lang kunnen lachen met de zevende zaalshow van ­Jacques Vermeire én zijn ­nieuwe aangever", zegt Thomas Lowette, de manager van Vermeire, in Dag Allemaal.

Advocaten

Volgens Paul De Geyter, de manager van Ruben Van Gucht, is het helemaal geen geldkwestie. Het zou om auteursrechten gaan en het dossier ligt nu in handen van advocaten.

TAGS  I  Jacques Vermeire  I  Ruben Van Gucht  I  shownieuws  I  n365