Fans van Gordon schrikken zich rot bij het zien van de zanger: "Ongelooflijk!" Buitenland
Buitenland

Fans van Gordon schrikken zich rot bij het zien van de zanger: "Ongelooflijk!"

Fans van Gordon schrikken zich rot bij het zien van de zanger: "Ongelooflijk!"

Gordon is nog geen week terug thuis van de afkickkliniek in Zuid-Afrika, waar hij verbleef vanwege een drank- en drugsverslaving. Toch ziet hij er al opnieuw stralend uit. Dat verbaast ook zijn volgers.

De Nederlandse zanger verbleef een maand in de kliniek. "Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer. Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen", schrijft hij op Instagram.

Nieuwe levensstijl

Gordon postte een video op Instagram van zijn nieuwe, gezonde levensstijl. Hij zit heerlijk te ontbijten in een koffiehuis in Amsterdam. "Beetje zalm. beetje scrambled eggs, beetje hummus. Geen brood, no carbs", zegt hij. Zijn volgers zijn onder de indruk. "Success je ziet er goed uit blijf jezelf en carpe diem" en "Looking Good babe", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws