Dinsdag 20 Augustus 2019 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Zanger Christoff grijpt in door deelname aan 'Dancing With The Stars'

Christoff verraste met de aankondiging dat hij gaat deelnemen aan 'Dacing With The Stars'. De zanger is er al volop voor aan het oefenen en moest zelfs ruimte maken in zijn agenda.

Zanger Christoff grijpt in door deelname aan 'Dancing With The Stars'

Christoff heeft nu al last van de nek en rug. Zijn danspartner is Laura Jottay (23)  “Ik krijg haar volle gewicht in mijn nek wanneer ik haar in de lucht steek, dat voel je toch. Je doet er op zo’n moment toch alles aan om haar niet laten vallen”, vertelt Christoff in Het Nieuwsblad.

Christoff twijfelde geen seconde toen hij gevraagd werd voor het programma. Hij maakte er zelfs plaats voor in zijn agenda. “Een aantal verplichtingen moet ik natuurlijk wel nakomen. Ik heb mijn XL-concert in de Ethias Arena in oktober en een paar grote shows in Duitsland", zegt hij.

Hard werken

"Komt allemaal goed, mijn danspartner gaat zelfs even mee naar Duitsland om daar verder te repeteren. Ik wil me echt volledig geven, mijn uiterste best doen. Ik weet dat ik sowieso niet de beste danser ben en dat het voor iedereen hard werken wordt, maar ik wil er alles aan doen om te winnen", belooft Christoff.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Christoff  I  shownieuws