Zeer slecht nieuws voor Antwerp FC Sport
Sport

Zeer slecht nieuws voor Antwerp FC

Zeer slecht nieuws voor Antwerp FC

Antwerp heeft geen goed nieuws te horen gekregen. De Great Old mag namelijk geen supporters meenemen voor de uitwedstrijd in de laatste voorronde van de Europa League tegen AZ. Die wedstrijd wordt in Enschede gespeeld.

Door de storm van een tijdje geleden kan de wedstrijd niet doorgaan in Alkmaar, want een deel van het dak van het stadion van AZ is ingestort. De club wilde zijn thuiswedstrijd net als de vorige keer afwerken in Den Haag, maar de Haagse burgemeester gaf geen toestemming omwille van vrees voor rellen.

In Enschede mag AZ wel spelen, maar de burgemeester heeft vandaag beslist dat fans van Antwerp niet welkom zijn. "Op basis van de informatie die voor dit soort wedstrijden wordt verzameld, moesten we in de driehoek (= het overleg tussen de politie, het openbaar ministerie en de burgemeester) tot de conclusie komen dat het handhaven van de openbare orde en veiligheid in de stad en rond het stadion onvoldoende gewaarborgd kan worden", zegt burgemeester Van Veldhuizen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws