Dinsdag 20 Augustus 2019 - 19:30   I   door Redactie

Koppel verzint zwangerschap, geboorte en dood van kind en vraagt familie en vrienden geld voor de begrafenis

Een koppel uit het Amerikaanse Pennsylvania heeft een zwangerschap, geboorte en dood van 'hun zoontje' in scène gezet. Ze misleidden zelfs hun eigen familie en vroegen om geld. 'De ouders' moeten zich nu verantwoorden voor de rechter.

Koppel verzint zwangerschap, geboorte en dood van kind en vraagt familie en vrienden geld voor de begrafenis

Het kindje zou 3 juli geboren zijn en vijf uur later weer overleden door vloeistof in zijn longen. Kaycee (23) en Geoffrey Lang (27) hebben zelfs een doodsbrief van Easton online geplaatst. Ze startten een crowdfunding om geld in te zamelen voor de zogezegde begrafenis. Zo verzamelden ze 550 dollar aan donaties en geschenken van vrienden en familie.

De vrouw kon de valse zwangerschap negen maanden volhouden. Ze postte zelfs foto's van een buik die steeds boller werd op Facebook. Kaycee en Geoffrey onthulden ook het geslacht van hun baby en organiseerden zelfs een babyshower.

Politie

Uiteindelijk was het een vriendin van de moeder die het ontdekte. Ze belde belde het crematorium dat op de doodsbrief stond vermeld. Toen daar geen dossier lag van Easton Lang, contacteerde ze de politie. Tijdens het onderzoek van de politie werd een pop gevonden die overeenkwam met 'hun' baby waarvan ze een foto op Facebook plaatsten. De donaties aan de crowdfunding worden teruggegeven.

Deze pop werd gebruikt als baby

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Pennsylvania  I  baby  I  n365