Dinsdag 20 Augustus 2019 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Wout van Aert reageert na verontrustende berichten: "Dat is mijn stiekeme hoop nu"

Vanochtend raakte bekend dat het veldritseizoen voor Wout van Aert in gevaar is. De renner van Jumbo-Visma heeft nu zelf gereageerd.

Wout van Aert reageert na verontrustende berichten:

Van Aert revalideert na zijn zware val in de Tour, een maand geleden. “Ik hoop nog altijd dat ik een aantal crossen kan doen deze winter", zegt Van Aert aan Het Nieuwsblad. "De grote moeilijkheid is dat crossen nog veel meer belasting vraagt van mijn heup en alle spieren die geraakt zijn dan met gewoon wegwielrennen. Maar het is mijn stiekeme hoop. Het doel is om in het voorjaar weer echt mijn niveau te halen en het liefst nog een beetje beter.”

Jaloers

“Het gaat eigenlijk wel goed", vervolgt de Belgische kampioen tijdrijden. "Na twee weken ben ik rustig begonnen met stappen. Ik hoop dat het moment dat ik mijn krukken kan achterlaten kort bij komt”, vertelt Van Aert. “Ik mis de fiets. Ik had sowieso vakantie gepland na de Tour. In het begin kon ik helemaal niets, dus toen viel dat wel mee. Maar nu begint de verveling te komen. Als vrienden of eender wie gaat fietsen ben ik wel jaloers.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wout van Aert  I  sport