Dinsdag 20 Augustus 2019 - 22:00   I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Dronken ouders vluchten na ongeval terwijl dochtertje van 18 maanden in levensgevaar verkeert

De Franse politie is dringend op zoek naar twee ouders die hun kinderen na een zwaar ongeval hebben achtergelaten in het ziekenhuis. De moeder zat dronken achter het stuur. Mogelijk is ze daarom gevlucht. Hun peuter van achttien maand verkeert in levensgevaar.

Dronken ouders vluchten na ongeval terwijl dochtertje van 18 maanden in levensgevaar verkeert

Het ongeval deed zich rond 20 uur in Noord-Frankrijk, in Samer, voor. De vrouw knalde tegen een pijler van een spoorbrug. Zelf liep ze enkel lichte verwondingen op. Ook haar echtgenoot en hun twee kinderen van drie en vier jaar waren er niet erg aan toe. Toch werd het gezin voor de zekerheid naar het ziekenhuis van Boulogne-sur-Mer gebracht.

Het jongste meisje van 18 maanden was er echter veel erger aan toe. Zij werd meteen naar Lille overgebracht. Er is echter steeds minder hoop dat ze erdoor zal komen. “Het ziet er niet goed uit voor haar, de dokters zien het somber in”, laat de viceprocureur weten. Ondanks dat slechte nieuws hebben de ouders vanochtend toch beslist om te vluchten.

Moeder doet oproep

Ze worden nu gezocht voor verhoor. “We zijn er zeker van dat de ouders onder invloed waren van alcohol”, laat het parket weten. “De bloedanalyse moet duidelijk maken in welke mate ze in de wind waren en of ze eventueel drugs genomen hebben.” Ook de moeder van de bestuurster roept haar dochter op om zich te melden.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Samer  I  n365