Er moet Degryse iets van het hart over Clement na zege: "Honderd procent" Sport
Sport

Er moet Degryse iets van het hart over Clement na zege: "Honderd procent"

Er moet Degryse iets van het hart over Clement na zege: "Honderd procent"

Club Brugge heeft een belangrijke stap gezet richting Champions League. Volgens Marc Degryse geeft Club deze voorsprong tegen LASK Linz (0-1) niet meer weg in de terugwedstrijd. Hij heeft veel lof voor coach Philippe Clement.

“LASK speelde zoals Philippe Clement voorspeld had: ‘kick-and-rush’, ‘Sturm und Drang’, noem het zoals je wil", aldus Degryse. "De 0-1 halverwege was niet verdiend, maar dat neemt niet weg dat Clements tactisch plan klopte.”

“Vooral de keuze voor Openda in de spits, die er twee keer kon doorglippen. Wat Clement in zijn hoofd had, was honderd procent raak. Je kan zeggen dat Club in de eerste helft meer diende te combineren, maar ze wilden problemen vermijden", stelt Degryse.

Fantastisch resultaat

"Met veel geluk zijn ze met een fantastisch resultaat aan de rust naar binnen gegaan", vervolgt Degryse? "’t Was op een diefje, maar dat is onder moeilijke omstandigheden ook een kwaliteit.”

Degryse denkt niet dat Club het nog afgeeft. "Met het enthousiasme van het thuispubliek zie ik ze dit niet meer afgeven. Nogmaals: op het middenveld zal Club baas moeten zijn en dan zal Linz uiteindelijk wel kraken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws