Kürt Rogiers doet opvallende onthulling over vervolg op seizoensfinale in 'Familie' Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers doet opvallende onthulling over vervolg op seizoensfinale in 'Familie'

Kürt Rogiers doet opvallende onthulling over vervolg op seizoensfinale in 'Familie'

In een gesprek met TV-Familie licht Kürt Rogiers al een tipje van de sluier over het vervolg op de seizoensfinale in 'Familie'. Kürt speelt de rol van Lars in de VTM-soap.

"Wel, de suspense zal nog even blijven hangen. En wie weet wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nog béter dan de seizoensfinale", knipoogt Kürt. "Op de meeste vragen zal je heel gauw een antwoord krijgen. Ik zou zeggen: mis de eerste nieuwe afleveringen niet, anders ben je niet mee."

Veel fans vragen zich af of er een huwelijk zal volgen in 'Familie'. Ze doelen dan op Lars en Veronique. "De verloving is in elk geval een feit, hé! Maar er is nu wel iemand van die klif gedonderd (Marie uiteraard, nvdr). Er staan dus eerst sowieso heel andere dingen te gebeuren dan een huwelijk. Maar goed, we zijn nu al voor november aan het opnemen. En ik kan je vertellen dat de sfeer en situaties in ‘Familie’ dan totaal anders zullen zijn dan je nu zou denken. Spanning verzekerd, in ieder geval!", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws