Woensdag 21 Augustus 2019 - 14:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Story  I   door Redactie

Elke Voorspoels uit 'Blind Getrouwd': "Dit is de echte reden waarom het niet gelukt is tussen mij en Tim als koppel"

Gisteren maakten Tim Beer en Elke Voorspoels uit 'Blind Getrouwd' bekend dat ze officieel gescheiden zijn. Het klikte tussen hen, maar er kwam geen liefde uit voort.

Elke Voorspoels uit 'Blind Getrouwd':

"We zijn geen koppel en dat zal niet meer veranderen. Blijkbaar vinden veel mensen dat spijtig, onder wie mijn ouders”, lacht Elke in een gesprek met Story. “Tim en ik hebben een unieke ervaring gedeeld en dat schept uiteraard een band. Maar we zijn heel zeker van onze keuze om te scheiden, daar zijn we absoluut niet lichtzinnig over gegaan.” 

Waar is het dan mis gegaan? “Simpel: de chemie ontbreekt, en die is nodig om samen door het leven te gaan. Wetenschappelijk gezien zijn we een goede match, maar er is meer nodig dan dat. En oké, soms mondt vriendschap na lange tijd uit in liefde, maar ik ben 37. Ik wil geen eeuwen meer wachten om te zien of die gevoelens zich al dan niet nog ontwikkelen. En dus gaan we op dat vlak ieder onze eigen weg.” 

Geen jaloezie

“Nieuwe partners moeten trouwens niet jaloers zijn, want Tim en ik zijn nooit écht een koppel geweest", merkt Elke op. "Oké, er werd geknuffeld, maar het bleef platonisch. Ik zal in ieder geval heel blij zijn als Tim een vriendin heeft, hij verdient dat geluk echt."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Elke Voorspoels  I  Tim Beer  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  n365