Peter Vandenbempt verrast met uitspraken over RSCA: "Het is de moeite waard" Sport
Sport

Peter Vandenbempt verrast met uitspraken over RSCA: "Het is de moeite waard"

Peter Vandenbempt verrast met uitspraken over RSCA: "Het is de moeite waard"

Met 2 op 12 is Anderlecht ronduit dramatisch aan het seizoen begonnen. Toch is Peter Vandenbempt hoopvol over de toekomst van paars-wit.

"Met Kompany top, Nasri en Chadli op niveau, de beste Verschaeren en Roofe als meevaller voorin zal dit Anderlecht op termijn zijn voetbal aan resultaten koppelen", stelt Vandenbempt. "De val kan nog diep en pijnlijk zijn, het hoongelach oorverdovend en de beproeving voor de ongeduldige Coucke dus zwaar. Maar ik denk dat het de moeite waard zal zijn."

Vandenbempt merkt dat er ook een andere sfeer hangt bij Anderlecht. "Na jaren van verveling en ellende amuseren ze zich terug in het Park, ze zien een elftal dat wil voetballen volgens de traditie van het huis: dominant, met balbezit, tempo en technisch verfijnd. Dat hebben ze veel te lang gemist. En de Brusselse fan is kenner genoeg om door de zeer slechte resultaten heen te kijken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws